Posted on

Undvik dessa misstag inom sök och Google hantering

Misstag är lätt att göra när du skapar en sida eller innehåll. Enkla misstag kan få allvarliga följder för hur din webbplats rankas. Google blir mer och mer krävande vad det accepterat och vad som inte accepteras. För att få de resultat din önskan måste du få utbildning i sökmotoroptimering.
Här är tio misstag att undvika med webben och innehållsutveckling

Nyckelord Fyllning –
De dagar av sökord används är slut. Med det rankingsystem som används i detta ögonblick är det farligt att använda ett sökord densitet högre än 1 eller 2 procent. Något över 2% kommer att dra oönskad uppmärksamhet och orsaka sökrobotar att förmedla dåliga metoder tillbaka till sökmotorn. Förr i tiden var det inte ovanligt att se punkterna i sökord fyllda till innehåll, och ibland i osynlig format. Detta kommer att avsluta din ranking omedelbart och får aldrig användas.

sökmotoroptimering och ppcTrasiga eller icke-arbetande Länkar –
Dålig navigering på webbplatsen kommer att förvirra spindlar och få din webbplats ska indexeras som en låg kvalitet webbplats. När detta händer är det mycket svårt att rangordna för någonting. Detta kommer också att orsaka dålig navigering för användare och lägre engagemang, det är också ett negativt svar när det gäller vad sökmotorer anser acceptabelt. Om du har en webbplats med en massa trasiga länkar det lönar sig att tillbringa en dag att gå igenom och korrigera situationen.

Plagiat –
Det finns många platser byggs helt av innehållet på andra webbplatser. Detta är plagiat är olagligt i många fall. Förutom risken för rättsliga frågor som uppkommit genom plagiera, anses detta vara dåliga metoder och är lat. Det kommer att få dig märkt som en dålig webmaster och kommer också att leda till att du släppa på din seo eller sökmotoroptimering Göteborg och rankingen eller de-indexeras helt och hållet.

Duplicate Content – Med samma meta nyckelord och beskrivningar samt dubbletter på flera sidor
Inte att förväxla med plagiat, är det där du har samma innehåll på din webbplats. Ofta innehållet är endast delvis, men det förvirrar sökrobotar och användare. Frågan uppstår om vilket innehåll och sidan är den uppdaterade versionen och visar vårdslös webbdesign. Allt detta har en negativ inverkan på din placering.

Länkar från låg kvalitet webbplatser –
Vanligen kallad spam länkar, de inte längre accepteras av sökmotorerna. Förr i tiden skulle platser länka tillbaka till tusentals av låg kvalitet och icke-relaterade webbplatser. Det fungerade tills uppdateringarna som Panda och Penguin började träda i kraft. Google kräver nu äkta och genuina länk byggnad till relevanta högkvalitativa webbplatser i syfte att hjälpa dig att rangordna din webbplats. I alla aktualitet detta är den viktigaste aspekten att rankningen din webbplats högst upp på första sidan.

seo och google och göteborgMetanyckelordstaggar –
Dessa var en gång anses godtagbart av Google men inte längre. Nu anses slarvig och värdelös och har en negativ inverkan på din webbplats och rang. Förutom att ha en annan effekt på rankningen av din webbplats, kan konkurrensen också använda dessa mot dig. Det är ganska lätt att stjäla nyckelord från din webbplats och använda dem för PPC kampanjer för att ut lysa dig.

Undvika Analytics –
Utan analytics du inte kan mäta framstegen på din webbplats. Detta är också ett tecken på att du inte har några verkliga mål för din verksamhet. Du bör åtminstone ha veckoanalysrapporter för att spåra framsteg och trafik.

Icke optimerad sökords Data –
Din webbplats samt dess innehåll bör optimeras med sökord som är relevanta för din verksamhet med seobomb.se. Efter relevans menar vi att vara så specifik som möjligt. Vaga och breda sökord termer kommer att få trafik, men inte hög konvertering riktad trafik du behöver.

Att förneka åtkomst för webbplatsen indexering –
Om du förnekar bots tillgång till din webbplats du aldrig kommer att få indexerade. Google kräver tillgång till din webbplats så att dess robotar kan utföra sitt arbete. Detta är ofta förbisedd och kommer att göra eller bryta din webbplats så se till att du tillåter site indexering.

Irrelevant Anchor Text –
Undvik att använda standard klicka här, är det ett slöseri med en länk och kommer att skada dina chanser på sökmotorerna. Det är bättre att komma med kreativa länkar som är relevanta för ämnet och sökord som används på webbplatsen.