Slipa och lacka ditt trägolv på rätt sätt

Det finns inget som kan hindra ett trägolv från att bli slitet efter några år. Det är bara så det är, något man får acceptera om man har trägolv. Ett slitet golv är dock inget man behöver stå ut med utan man kan ta itu med det, på egen hand utan hjälp från snickare! Det är enkelt att slipa och lacka golvet och när man gör det så känns det genast fräscht och nytt igen med snickaren stockholm som man alltid velat ha. Är man inte alls händig kan det vara smart att anlita en snickare för jobbet eftersom man kan göra viss skada när man använder en golvslipmaskin. Man behöver dock inte ha några vidare snickeri-kunskaper för att göra ett bra jobb med snickare Stockholm första gången man slipar och lackar ett trägolv. Beroende på rummets storlek bör arbetet inte ta mer än 1-2 dagar. Är det första gången man slipar och lackar ett trägolv. Beroende på rummets storlek bör arbetet inte ta mer än 1-2 dagar. Är det jobb första gången man slipar golv så kan det vara smart att räkna med en extra dag för arbetet så att man slipper stressas igenom det. Är man stressad blir risken att man gör något fel större.

fin snickare från stockholm

Det viktigaste är att slipningen blir jämn

När man använder golvslipmaskin måste man vara försiktig, det är lite som att stryka en skjorta av snickare stockholm. Låter man strykjärnet stå på samma ställe en stund bränner man skjortan. Låter man golvslipmaskinen stå och slipa på samma ställe äter den ett hål i golvet som kan vara omöjligt att åtgärda. Det är därför bättre att hela tiden röra sig med slipen i långsam och metodisk takt här. Hellre att du får slipa samma ställe två gånger med snickare stockholm än att du äter dig ner i golvet någonstans. När du hyr en golvslip så får du alltid med anvisningar för användning, var noga med att följa dessa!

 

Lackningen

När väl fått en jämn slipning på golvet är det svårt att misslyckas. Att lacka golvet är inte lika känsligt med byggfirma Stockholm som alla vet. Det är dock viktigt att du väljer rätt lack för just din golv-sort olika träslag behöver olika lack så fråga i din butik vad just du behöver. Det är även viktigt att lackningen blir jämn och fin och ofta gör man två eller fler strykningar för att få det så jämnt som möjligt. I regel går lack i samma skala med byggfirma Stockholm som träslag från mjukt till hårt.