Man vet aldrig när man behöver en flyttfirma

Jag hade just flyttat till Malmö för några månader sedan och fått ett andrahandskontrakt på en tvåa som låg centralt. Hyran var ganska hög men jag var väldigt nöjd, jag visste inte att jag om några dagar skulle behöva anlita en flyttfirma.

Jag trivdes bra i området, min familj hade hjälpt mig flytta in med en flyttfirma uddevalla. Jag hade inte särskilt mycket möbler eller tillhörigheter men ändå tillräckligt för att det skulle kännas trivsamt i min lilla tvåa.

Bara några dagar efter jag flyttat in ringde min hyresvärd upp mig och sa att vi var tvungna att avbryta uthyrningen eftersom hans boendesituation inte fungerade. Han skulle testa att bo med sin flickvän i samma stad men de kom tydligen inte särskilt bra överens när allt kom till kritan för en flyttfirma uddevalla. Jag hade nyss kommit till staden och hade inte några vänner där ännu. Jag behövde alltså en flyttfirma. Jag var student och hade inte särskilt mycket pengar till erixonflytt i göteborg, dock hade jag jobbat ihop en buffert innan jag började plugga. Det kändes lite surt att ta från sparpengarna men jag var ju tvungen att få mina saker flyttade så fort som möjligt!

Jag började leta febrilt efter ett nytt boende på Blocket och andra sajter där det fanns andrahandsboenden. Jag trodde det var helt kört tills jag till slut hittade det perfekta, en etta i samma område, med mycket lägre hyra!

Jag blev jätte uppspelt och ringde på annonsen som hade kommit upp bara för 2 dagar sedan. En snäll tjej svarade och jag frågade om lägenheten fortfarande var ledig, hon svarade ja och jag åkte direkt för att kika på den.

Lägenheten var jättefin och jag visste att jag skulle trivas. Jag ringde direkt till en flyttfirma för att boka in flytten. Det skulle bli i slutet av månaden. Jag ringde sedan till min hyresvärd och meddelade honom om situationen. Han blev glad att det hade löst sig så fort. Alla inblandade var nöjda, särskilt jag eftersom jag gillade den nya lägenheten mycket mer.